MENU

Ekofilosofi

Projektet ”litet bygge” var en tio veckor lång kurs, den sista under vårterminen 2016, på Konstfack. Vi jobbade med en förening i Hjulsta och skapade små byggen till dem utefter deras behov. Jag, Cornelia Hasselroth, Ernst Regnström och Johanna Moe, skapade en plats för ”ekosofi”. En plats för tankar, samtal och lugn. I avskildhet vid vattnet i ett kollonilottsområdet i Hjulsta.
Read More ›

Kuben

Kuben, en rumslig undersökning som gick ut på att ta ut material ur en kub med måtten 210×210 mm. Till vänster visas kubens utsida, klicka på bilderna under texten, för att se kubens insida i en ljusstudie.
Read More ›

Färg, ljus och ljud

Perception, ljus och ljudprojekt skapat tillsammans med Martina Brinck och Nadia Smedeland. Ljud av Fredrik Ryberg. I vårt arbete undersökte vi liv och rörelse, som genererade en rumsstudie med inriktning på ljuset, reflektionerna, ljudet och känslan. Titta på filmen och få en liten inblick i upplevelsen. Vårterminen 2016, Konstfack.
Read More ›

Rum

En fortsättning på en tidigare kurs. Här har jag förändrat och förädlat min rumslighet. Ritad i 3D-programmet Rhino och stora tecknade perspektivteckningar med kol. Höstterminen 2015, Konstfack.
Read More ›

Hitta rum

Att hitta rum genom olika tekniker som teckning, modellbygge och målning. Resultat av en två veckor lång kurs, Konstfack höstterminen 2015.
Read More ›